O Nama

 

SPINOLA DOO

 

Firma Spinola d.o.o. nastala je 1998.god.sa sedištem u Beogradu, i u početku se prevashodno bavila sečenjem i kantovanjem pločastih materijala ,izradom nameštaja po meri, kao i prodajom okova za izradu istog.


Ubrzo, nastaje i firma Futrix d.o.o  2001.  godine , kao ćerka firme Spinola,takodje sa sedištem u Beogradu, ali sa poslovnim jedinicama u Zaječaru i Negotinu. Pored već navedenih delatnosti kojima se bavila firma Spinola, Futrix se bavi uvozom i veleprodajom ručica, nogica i čiviluka turskog proizvođača Metax.


Zajednickim snagama firme Spinola i Futrix prerastaju  u ozbiljne firme , koje poseduju salone za prodaju i  projektovanje namestaja .
Takođe, veliku pažnju pri izradi nameštaja poklanjamo projektovanju i internet i kataloškoj prodaji standardnih modela komadnog nameštaja, koji se mogu prepraviti I prilagoditi vašim potrebama i dimenzijama prostora. U ponudi su kompjuterski i radni stolovi, komode, klub stolovi, predsoblja, cipelarnici, dečije i dnevne sobe, kancelarijski nameštaj, kreveti, klizni plakari i kuhinjski elementi. Za razliku od mnogih firmi sličnih delatnosti, kod nas nameštaj dobijate već sklopljen, bez dodatne nadoknade za sklapanje, što Vam umnogome olakšava posao i štedi vreme.


Nas  osnovni cilj je kreiranje I proizvodnja namestaja po pristupacnim cenama, kao i usluzne delatnosti po principu:  Sklopite I ustedite!


Trudimo se da svojim predanim radom uticemo da  svaki komad namestaja  koji proizvedemo ispunjava estetske, funkcionalne I ergonomske zahteve u pogledu kvaliteta.

 

Posetite nas I uverite se u tacnost nasih reci!!

 

FUTRIX DOO (ZAJEČAR)

 

 

FUTRIX DOO (NEGOTIN)

Upoznajte naš Tim

Nenad Stojanović

Vođa Tima & Vlasnik

Jelena Popović

Spinola DOO - Beograd

Sanja Stefanović

Futrix DOO - Zaječar

Goca Milosavljević

Futrix DOO - Negotin

U 4 koraka od Vaše IDEJE do Naše REALIZACIJE!

1 korak

Vaša IDEJA

2 korak

Kontakt s Nama.

3 korak

Idejno Rešenje.

4 korak

Realizacija.

U firmi Spinola možete naručiti i nameštaj po meri. Prednost izrade nameštaja po meri je u tome, što dobijate prilagođen vašim potrebama i dimenzijama prostora, a sve to uz dogovor i stručnu pomoć naših projektanata.

  • Garantovan KVALITET!
  • 12 mesečnih rata!
  • Nameštaj dolazi SKLOPLJEN!
  • BEZ Kamate i Učešća!
  • BESPLATNA isporuka!
  • Vaša IDEJA - Naše DELO!

Ukratko o SPINOLI DOO

Firma Spinola doo nastala je 1998. god sa sedištem u Beogradu, i u početku se prevashodno bavila sečenjem i kantovanjem pločastih materijala ,izradom nameštaja po meri, kao i prodajom okova za izradu istog.

Ubrzo, nastaje i firma Futrix doo 2001. god kao ćerka firme Spinola,takodje sa sedištem u Beogradu, ali sa poslovnim jedinicama u Zaječaru i Negotinu. Pored već navedenih delatnosti kojima se bavila firma Spinola, Futrix se bavi uvozom i veleprodajom ručica, nogica i čiviluka turskog proizvođača Metax.

Veliku pažnju pri izradi nameštaja poklanjamo projektovanju i internet i kataloškoj prodaji standardnih modela komadnog nameštaja, koji se mogu prepraviti I prilagoditi vašim potrebama i dimenzijama prostora. U ponudi su kompjuterski i radni stolovi, komode, klub stolovi, predsoblja, cipelarnici, dečije i dnevne sobe, kancelarijski nameštaj, kreveti, klizni plakari i kuhinjski elementi. Za razliku od mnogih firmi sličnih delatnosti, kod nas nameštaj dobijate već sklopljen, bez dodatne nadoknade za sklapanje, što Vam umnogome olakšava posao i štedi vreme.

Naš osnovni cilj je kreiranje I proizvodnja nameštaja po pristupačnim cenama, kao i uslužne delatnosti po principu: Sklopite I uštedite! Trudimo se da svojim predanim radom utičemo da svaki komad nameštaja koji proizvedemo ispunjava estetske, funkcionalne I ergonomske zahteve u pogledu kvaliteta. Posetite nas I uverite se u tačnost naših reči!!! Posetite našu ONLINE PRODAVNICU.