Partnerski Program

 

 

PARTNERSKI PROGRAM

OPIS SARADNJE - RUČICE, ČIVILUCI, NOGICE, KAPICE I FILCEVI

Naša firma Vam nudi da budete distributeri našeg asortimana ručica, nogica, čiviluka, samolepljivih kapica i filceva turskih proizvođača, pod najpovoljnijim uslovima.

Na našem sajtu možete preuzeti katalog sa kompletnom ponudom, veleprodajni cenovnik, kao i detaljan opis saradnje.
Po dogovoru možete dobiti na besplatno korišćenje u trajanju od 90 dana i izložbeni pano, čiji izgled takođe možete videti na sajtu. Ukoliko ne budete zadovoljni saradnjom, možete ga vratiti bez ikakve nadoknade, a u slučaju da se saradnja nastavlja, otplaćivanje panoa će se vršiti mesečno i to u tri mesečne rate. Pano za kapice i filceve dobijate besplatno.

Proizvodi koje Vam nudimo su odličnog kvaliteta i još povoljnije cene, u šta ćete se i sami uveriti ukoliko ostvarimo saradnju.
Ukoliko želite da imate robu na lageru, prvo punjenje iznosi od 60000-80000 dinara, plaćanje je avansno, a za ostale pordžbine imate rok plaćanja 30 dana.
Porudžbine se mogu slati putem fax-a ili e-maila, a one koje su poslate do 13 h, na Vašu adresu stižu narednog dana. Roba se šalje brzom poštom, svi nalozi u vrednosti većoj od 3000 dinara šalju se o našem trošku. Subotom i nedeljom ne radimo, zbog nemogućnosti slanja robe brzom poštom, koja tim danima ne radi.
Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas, a dogovorićemo se i o pogodnostima koje možete dobiti za Vašu firmu.

 

Ovde možete preuzeti cenovnike i opis saradnje:

 

KATALOG RUČICA, ČIVILUKA I NOGICA

U prilogu možete preuzeti naš katalog ručica, čiviluka i nogica.

ONLINE Prodavnica.

 

Kontaktirajte nas i postanite deo našeg tima! Spinola doo.

 

Pano Ručica, čiviluka i nogica

Pano Ručica, čiviluka i nogica

Pano Ručica, čiviluka i nogica

Pano Kapica i Filceva

Pano Kapica i Filceva