Plaćanje

 

 

NAČINI PLAĆANJA

 

KUPOVINA U NAŠIM PRODAJNIM OBJEKTIMA:

  1. 1. Gotovinsko plaćanje
  2. 2. Virmansko plaćanje
  3. 3. Plaćanje  kreditnim karticama
  4. 4. Plaćanje čekovima
  5. 5. Kreditno plaćanje

 

1. Gotovinsko plaćanje 
Plaćanje u gotovini.

2. Virmansko plaćanje
Plaćanje preko računa I namenjeno je pravnim licima.

3. Plaćanje kreditnim karticama
Prihvatamo sledeće kreditne kartice:
VISA, MASTER CARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DINA.
*Plaćanje Banca Intesa kreditnim karticama MASTER, VISA i AMERICAN EXPRESS na 12  meseci bez kamate I ucesca.


4. Plaćanje čekovima
Plaćanje čekovima građana do 120 dana bez kamate (do daljnjeg)

5. Kreditno plaćanje
Kreditiranje stanovništva od strane banaka sa kojima sarađujemo:
EFG BANKA,BANKA INTESA,KOMERCIJALNA BANKA… 

 

INTERNET KUPOVINA 

  1. 1. Plaćanje platnim karticama 

  2. 2. Plaćanje preko računa 

  3. 3. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)

 1. Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine 
Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC ili Maestro platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.


2. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine 
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).
virmanskom uplatom na naš račun – obrazac možete preuzeti ovde.


3. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate prilikom isporuke.
Ukoliko isporuku vrši kurirska služba, moguća su plaćanja gotovinom i čekovima.

 

 EFG BANKA - PLAĆANJE NA 12 RATA

- Bez depozita
- Bez žiranata
- Bez čekanja
- Bez obaveze prebacivanja plate
- Bez odlaska u banku


Poštovani korisnici, u saradnji sa EFG bankom, SPINOLA/FUTRIX Vam omogućavaju da dobijete najpovoljniji kredit na našem tržištu, bez kamate!


Možete aplicirati za kredit na 3, 6, 9 ili 12 – jednakih fiksnih dinarskih rata bez kamate (plaća se samo mesečno održavanje kartice od 200 dinara samo u vremenu trajanja otplate).
Minimalni iznos kredita je 3000 dinara. Kupovine u iznosi od 3000 do 6000 dinara, moguće je podeliti na 3 ili 6 rata. Kupovine u iznosu većem od 6000 dinara moguće je podeliti na 3, 6, 9 ili 12 rata.  Za iznose do 35 000 dinara potrebna je samo važeća lična karta, a pored nje nije potrebna nikakva dodatna dokumentacija (potvrda o zaposlenju, iz Vaše banke, iz penzionog, poreskog ili slično ).
Odmah nakon predodobrenja preuzimate robu i odlazite kući!
Za iznose preko 35.000 dinara kupcu će biti tražena potvrda o zaposlenju ili ADZ za penzionere.
U cilju što boljeg informisanja pozovite nas na 011/2083670.

ČEKOVIMA GRAĐANA

SPINOLA/FUTRIX  Vam nudi odloženo plaćanje čekovima na 4 rate bez kamate. Prva rata se plaća odmah po isporuci, a ostale svakog narednog meseca.
Plaćanje čekovima na rate moguće je samo u maloprodajnim objektima. Ukoliko naručenu robu putem Interneta želite da platite čekovima, neophodno je da lično dođete u neku od naših prodavnica. Kupovina robe na rate može se izvršiti samo uz prisustvo vlasnika čekova zajedno sa dokumentima (lična karta i čekovna kartica). Pored uredno ispisanih podataka na čeku, kupac je dužan da na pozadini čeka napiše broj fiksnog telefona i broj važeće lične karte.

 

BANCA INTESA - PLAĆANJE NA 12 RATA

Kreditne kartice iz programa MasterCard i VISA omogućavaju Vam beskamatno plaćanje na više jednakih mesečnih rata u trgovinama širom zemlje sa kojima Banca Intesa ima ugovorenu poslovnu saradnju. Najveći broj rata u našim prodavnicama može biti 12. Kreditni limit na Vašoj kartici se, odmah po obavljenoj transakciji, umanjuje za ukupan iznos.

Za Master Card i Visa kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 10. u mesecu, za American Express® kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 15. u mesecu u originalnom iznosu i kao takve su u celosti oslobođene kamate. Na Vašem mesečnom računu za kreditnu karticu biće prikazan iznos rate koja je dospela na plaćanje, a u opisnom delu označeno je koja rata je u pitanju.

Plaćanje na rate American Express® kreditnim karticama je drugačije u odnosu na Master Card i Visa kreditne kartice i funkcioniše na sledeći način:

  • Prva rata dospeva na naplatu u celosti, odmah uz sledeći mesečni izvod
  • Sve sledeće rate dospevaju u celosti kroz izvod, u narednim mesecima u zavisnosti od broja rata i u potpunosti su oslobođene kamate

 

Spinola doo.

 

<