RUČICE, ČIVILUCI, NOGICE, KAPICE I FILCEVI

 

Online prodaja ručica, nogica, kapica i filceva. Prilikom izrade nameštaja veoma su bitni detalji, a ručice za nameštaj su nezaobilazna stavka u projektovanju i dizajniranju istog. One mogu biti napravljene od različitih materijala, u raznim oblicima, dimenzijama i dezenima, tako da su mogućnosti kombinovanja sa nameštajem na kome se nalaze, neograničene.


Naša firma je dugogodišnji uvoznik ručica, nogica i čiviluka poznatog turskog proizvođača galanterije za nameštaj, Metax iz Istanbula. Svojim kvalitetom, a još povoljnijim cenama, ovaj renomirani turski brend izborio se za svoje mesto na prezasićenom srpskom tržištu.
Posredstvom naše firme Metaxov program danas možete naći u gotovo svim većim gradovima u Srbiji. U ponudi imamo oko 60 modela različitih boja i dimenzija, što ukupno čini više od 200 artikala.


MALOPRODAJA RUČICA


Metaxov program ručica, čiviluka i nogica po maloprodajnim cenama možete kupiti u tri naše prodavnice u Beogradu, Zaječaru i Negotinu, kao i u mnogim drugim maloprodajama okova širom Srbije. Kontaktirajte nas i dobićete informaciju koja je Vama najbliža prodavnica gde možete kupiti naše proizvode.